Ēdienkarte

15. februāris - 19. februāris

15. februāris

Pirmdiena

Brokastīs
Auzu pārslu putra ar ievārījumu, augļi

Pusdienās
Lēcu zupa
Liellopa gaļas befstrogonovs ar griķiem un svaigi gurķi
Ābolu dzēriens, rudzu rupjmaize, skābs krējums

Launagā
Saldskābmaize ar sviestu un Deviņkalnu sieru, āboli, tēja

15. februāris

16. februāris

Otrdiena

Brokastīs
Pašu gatavotas siermaizītes, augļi

Pusdienās
Tomātu zupa ar gaļu
Maltās gaļas mērce ar rīsiem un kāpostu, burkānu salāti ar eļļu
Ķiršu dzēriens, baltmaize, skābs krējums

Launagā
Sviesta radziņi, bumbieri, piens

16. februāris

17. februāris

Trešdiena

Brokastīs
Piecu pārslu putra, augļi

Pusdienās
Dārzeņu zupa
Mencas kotletes ar vārītiem kartupeļiem un skābu kāpostu salāti ar eļļu
Cidoniju dzēriens, saldskābmaize, skābs krējums

Launagā
Rīsu pudiņš ar ogu mērci, jogurts, banāni

17. februāris

18. februāris

Ceturtdiena

Brokastīs
Rīsu pārslu putra, augļi

Pusdienās
Svaigu kāpostu zupa
Vista karija mērcē ar rīsiem un burkānu salāti ar sēkliņām un eļļu
Jāņogu dzēriens, kliju maize, skābs krējums

Launagā
Kokosriekstu smalkmaizīte, piens, āboli

18. februāris

19. februāris

Piektdiena

Brokastīs
“Milzu” pārslas ar jogurtu vai pienu

Pusdienās
Pupiņu zupa
Sautēta cūkgaļa tomātu mērcē ar kartupeļu biezeni un svaigu gurķu salāti ar skābu krējumu
Dzērveņu dzēriens, sēklu maize

Launagā
Biezpiena plātsmaize, bumbieri, piens

19. februāris