Ēdienkarte
15. februāris
Pirmdiena
Brokastīs
Auzu pārslu putra ar ievārījumu, augļi
Pusdienās
Lēcu zupa
Liellopa gaļas befstrogonovs ar griķiem un svaigi gurķi
Ābolu dzēriens, rudzu rupjmaize, skābs krējums
Launagā
Saldskābmaize ar sviestu un Deviņkalnu sieru, āboli, tēja
16. februāris
Otrdiena
Brokastīs
Pašu gatavotas siermaizītes, augļi
Pusdienās
Tomātu zupa ar gaļu
Maltās gaļas mērce ar rīsiem un kāpostu, burkānu salāti ar eļļu
Ķiršu dzēriens, baltmaize, skābs krējums
Launagā
Sviesta radziņi, bumbieri, piens
17. februāris
Trešdiena
Brokastīs
Piecu pārslu putra, augļi
Pusdienās
Dārzeņu zupa
Mencas kotletes ar vārītiem kartupeļiem un skābu kāpostu salāti ar eļļu
Cidoniju dzēriens, saldskābmaize, skābs krējums
Launagā
Rīsu pudiņš ar ogu mērci, jogurts, banāni
18. februāris
Ceturtdiena
Brokastīs
Rīsu pārslu putra, augļi
Pusdienās
Svaigu kāpostu zupa
Vista karija mērcē ar rīsiem un burkānu salāti ar sēkliņām un eļļu
Jāņogu dzēriens, kliju maize, skābs krējums
Launagā
Kokosriekstu smalkmaizīte, piens, āboli
19. februāris
Piektdiena
Brokastīs
“Milzu” pārslas ar jogurtu vai pienu
Pusdienās
Pupiņu zupa
Sautēta cūkgaļa tomātu mērcē ar kartupeļu biezeni un svaigu gurķu salāti ar skābu krējumu
Dzērveņu dzēriens, sēklu maize
Launagā
Biezpiena plātsmaize, bumbieri, piens