Ēdienkarte

22. februāris - 26. februāris

22. februāris

Pirmdiena

Brokastīs
Auzu pārslu putra ar ievārījumu, augļi

Pusdienās
Šķelto zirņu zupa
Cūkgaļas plovs un marinēti gurķi
Ābolu dzēriens, rudzu saldskābmaize, skābs krējums

Launagā
Saldskābmaize ar sviestu un “Bērnu desu”, āboli, kefīrs

22. februāris

23. februāris

Otrdiena

Brokastīs
Pašu gatavotas siermaizītes, augļi

Pusdienās
Skābeņu zupa
Boloņas mērce ar makaroniem un biešu salāti ar eļļu
Upeņu dzēriens, baltmaize, skābs krējums

Launagā
Šokolādes cepumi, bumbieri, piens

23. februāris

24. februāris

Trešdiena

Brokastīs
Piecu pārslu putra, augļi

Pusdienās
Biešu zupa
Maltās gaļas mērce ar rīsiem un skābu kāpostu salāti ar eļļu
Cidoniju dzēriens, saldskābmaize, skābs krējums

Launagā
Rudzu rupjmaize ar biezpienu, banāni, tēja

24. februāris

25. februāris

Ceturtdiena

Brokastīs
Rīsu pārslu putra, augļi

Pusdienās
Pikšas zupa
Ar burkāniem sautēti tītara gaļas gabaliņi ar vārītiem kartupeļiem un dārzeņu asorti
Jāņogu dzēriens, kliju maize, skābs krējums

Launagā
Ķirbju mafini, bumbieri, piens

25. februāris

26. februāris

Piektdiena

Brokastīs
“Milzu” pārslas ar jogurtu vai pienu

Pusdienās
Soļanka ar vārītu gaļu
Marinēti vistu šķiņķīši ar pērļu grūbām un kāpostu, burkānu salāto ar skābu krējumu
Dzērveņu dzēriens, sēklu maize

Launagā
Biezpiena sacepums, āboli, piens

26. februāris