Ēdienkarte
22. februāris
Pirmdiena
Brokastīs
Auzu pārslu putra ar ievārījumu, augļi
Pusdienās
Šķelto zirņu zupa
Cūkgaļas plovs un marinēti gurķi
Ābolu dzēriens, rudzu saldskābmaize, skābs krējums
Launagā
Saldskābmaize ar sviestu un “Bērnu desu”, āboli, kefīrs
23. februāris
Otrdiena
Brokastīs
Pašu gatavotas siermaizītes, augļi
Pusdienās
Skābeņu zupa
Boloņas mērce ar makaroniem un biešu salāti ar eļļu
Upeņu dzēriens, baltmaize, skābs krējums
Launagā
Šokolādes cepumi, bumbieri, piens
24. februāris
Trešdiena
Brokastīs
Piecu pārslu putra, augļi
Pusdienās
Biešu zupa
Maltās gaļas mērce ar rīsiem un skābu kāpostu salāti ar eļļu
Cidoniju dzēriens, saldskābmaize, skābs krējums
Launagā
Rudzu rupjmaize ar biezpienu, banāni, tēja
25. februāris
Ceturtdiena
Brokastīs
Rīsu pārslu putra, augļi
Pusdienās
Pikšas zupa
Ar burkāniem sautēti tītara gaļas gabaliņi ar vārītiem kartupeļiem un dārzeņu asorti
Jāņogu dzēriens, kliju maize, skābs krējums
Launagā
Ķirbju mafini, bumbieri, piens
26. februāris
Piektdiena
Brokastīs
“Milzu” pārslas ar jogurtu vai pienu
Pusdienās
Soļanka ar vārītu gaļu
Marinēti vistu šķiņķīši ar pērļu grūbām un kāpostu, burkānu salāto ar skābu krējumu
Dzērveņu dzēriens, sēklu maize
Launagā
Biezpiena sacepums, āboli, piens